Kookworkshop: Culinair met fairtradeproducten

Kookworkshop: Culinair met fairtradeproducten

An Vissers is een Lekkere Westen-chef met een passie voor streekproducten. Ze gelooft sterk in korte keten en fair trade. Kruiden en kaas koopt ze bij de lokale boer, chocolade is fair trade en vis komt uit de Noordzee... Samen met haar ga je aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Wat dacht je van een (h)eerlijke loempia, een hoofdgerecht met quinoa en vis van het seizoen en een dessert met chocolademousse en citroenverbena. Om het helemaal af te maken serveert ze een lekkere cocktail en een eerlijke wijn.
Begeleiding: An Vissers
Locatie: Vormingplus, Sint-Pieterskerklaan 5, 8000 Brugge
Prijs: 35 euro

Datum: 
woensdag, 3 oktober, 2018 - 19:00 tot 22:00
Adres: 
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge
Telefoon: 
050 33 01 12