Workshop Natuurlijke Fair Trade Verzorgingsproducten maken met Sheaboter

Workshop Natuurlijke Fair Trade Verzorgingsproducten maken met Sheaboter

Benieuwd welke (h)eerlijke verzorgingsproducten je kan maken met sheaboter / karitéboter?

In deze workshop gaan we aan de slag met herboriste Dominique Wittevrongel van Workshops Zilverschoon, en maken we op basis van karité een lippenbalsem, een all-round verzorgende bodylotion en een heerlijk zacht massageblokje dat smelt op je huid!

Het is niet toevallig dat we net in de Week van de Fair Trade een workshop met de sheaboter van Chéry Faso organiseren, want die is helemaal eco, fair trade én een deel van jouw inschrijvingsgeld gaat dan ook terug naar de karitémama's in Burkina Faso.

We nemen je mee naar het warme Burkina Faso, zodat je kan zien hoe karité gemaakt wordt en hoe je zelf mengelingen kan maken met zeldzame oliën uit Burkina (oa Baobab olie en woestijn dadelolie) die we speciaal voor jullie hebben meegebracht.

Je gaat naar huis met drie afgewerkte unieke producten in herbruikbare verpakking, de recepten, info over ons project èn je wordt verwend met verse koffie / thee en taart tijdens de workshop. Inschrijven kan door 50€ over te schrijven op het rekeningnummer van de vzw African Women Work BE 23 0015 7135 0991 met vermelding van jouw naam + Workshop Fair Trade Karité 06/10.

Heb je nog vragen of wil je meer info over karitéboter? Mail dan naar info@cheryfaso.com of check www.cheryfaso.be.

Hopelijk tot dan!

Warme groeten,

Chéry Faso, Trui, Dominique en de karitémama's in Burkina Faso.

Date(s): 
Dimanche, 6 Octobre, 2019 - 14:00 - 18:00
Adresse: 
Vlaanderenstraat 53
9000 Gent